För vårdgivare

Har ni svårt att lösa den akuta bemanningen? Eller behöver ni stötta upp ert team för att kunna arbeta förebyggande så ni inte hamnar i ett läge där ni är underbemannade? Vi hjälper er, oavsett i vilket läge ni befinner er i!

Vi är en lokal och nära samarbetspartner som levererar legitimerad personal när och där det behövs runt om på Höglandet.

Wixeo Consulting tror att den lokala och nära förankringen mellan den faktiska vården och konsultfirman skapar en tryggare vård för våra patienter. Detta av den enkla anledningen att vi hela tiden kan ha personlig kontakt med såväl konsult som kund, vilket bidrar till högre kvalitet i samarbetet så vi hela tiden ser till att rätt kompetens befinner sig på rätt plats. För oss är engagemang ett av våra ledord. Det är något ni kan förvänta er från både oss och våra konsulter. Vi är en liten lokal firma men vet vad kvalitét i vården betyder. Därför vill vi vara en del i att stärka upp Höglandets sjukvård med personal som räddar liv. Vården är en av välfärdens viktigaste insatser, därför behöver den fungera. Dock är det inte alltid som bemanningen blir som man tänkt, eller så kan man ha svårt att attrahera denna eftertraktade kompetens till sitt geografiska område.

Kontakta oss så berättar vi mer vad vi kan hjälpa just er med!