KONTAKT


Sandra Sköld
VD/Konsultchef
+46735453462
sandra@wixeoconsulting.se

Drivet av att starta ett företag som verkligen vill locka och bevara kompetens till Höglandet var starten för Wixeo Consulting. Sandra heter jag och är grundare för detta engagerade konsultföretag. Född och uppvuxen i Nässjö med en bakgrund inom lagidrott.

Utbildad personalvetare med erfarenhet av såväl chefskap, HR-relaterade frågor och som arbetare. Har inriktat mig på rekrytering vilket jag personligen tycker är en av de viktigaste pusselbitarna för att stå stark i det svängande marknadsklimat som råder. Har arbetat med personal och rekrytering de senaste sex åren och vet hur viktigt det är en rekrytering blir rätt. Det viktigaste för mig är att verkligen lyssna in kundernas faktiska behov.

Min filosofi: Kompetens är ett brett begrepp där den starkaste rekryteringen ibland är den minst anade!


Emil Erixon
Säljansvarig
+46735064643
emil@wixeoconsulting.se

Mångårig erfarenhet inom flertalet branscher som både försäljningschef och produktchef. Har efter många år som säljare utvecklat ett brett kontaktnät på höglandet som kommer till stor nytta för dig som kund i fråga om att finna rätt kompetens till rätt jobb.

Jag är en tävlingsmänniska som med stor drivkraft och noggrannhet alltid eftersträvar högsta kvalitet för att prestera goda resultat i det jag gör. För mig faller sig engagemang naturligt då jag brinner för att lyssna in kundens behov. Jag är alltid öppen för en kopp kaffe och kommer mer än gärna ut och pratar med er om hur vi kan lösa ert personalbehov.

Wixeo tror att framtiden är ljus för arbetsmarknaden på Höglandet!

Hör av dig till någon av oss så kan vi tala mer om hur ett eventuellt samarbete skulle kunna se ut.

Adress

Industrigatan 44, 571 38 Nässjö

Telefon

+46735453462