Vi söker dig som vill ta steget och bli terminalchef

Är du en lösningsorienterad person med ett intresse för logistik som tycker om att leda och fördela arbete? Då ska du fortsätta läsa.


Vår kund är ett litet familjärt åkeri där ständig utveckling alltid präglar arbetet. Företaget består idag av omkring 50 anställda varav 29 chaufförer. Kunden säljer rikstäckande transporter men arbetar främst på Höglandet och i Jönköpingstrakten. Nu vill man tillsammans med blivande terminalchef ta nästa steg i utvecklingen.


Vi söker dig som trivs i rollen som ledare och innehar förmågan att se lösningar istället för problem. Du tycker om logistikarbete där koll på läget är en naturlig del i ditt arbete. Som arbetande terminalchef klarar du av att hantera arbetstoppar på ett metodiskt sätt samtidigt som du entusiasmerar dina medarbetare. Är du också en ansvarsfull, kommunikativ och ordningsam person kan du vara en fullträff för denna tjänst.


Arbetsuppgifter:

  • Leda och fördela arbetet för de olika chaufförerna som kommer in med transporter.
  • Lastning o lossning i praktiken.
  • Ansvara för omlastning av transporter.
  • Ta hand om rutinmässiga avstämningar mellan dag och kväll.
  • Arbeta med förplanering för att optimera processer.
  • Utföra och komma med förslag på förbättringsarbeten.
  • Alltid vara en länk i ett nära samarbete med trafikledare och chaufförer.


För denna tjänst krävs truckkort. Meriterande med körkort för tungt fordon där du är van vid att köra lastbil. För tjänsten krävs en viss datorvana och svenska i tal och skrift.


Arbetet innefattar kvällstjänstgöring, placeringsort Nässjö.


Ytterligare information
Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Vi välkomnar därför din ansökan omgående!


Mer information om företaget ges vid en närmare intervju.


Uppdraget är en hyrrekrytering vilket innebär att du de första sex månaderna av din anställning blir uthyrd som konsult från Wixeo Consulting för att sedan träda in i en anställning hos kund, givet att båda är nöjda med varandra. Skulle det inte kännas rätt från båda parter har Wixeo Consulting möjlighet att hjälpa dig som konsult vidare i arbete.


Du mailar din ansökan till sandra@wixeoconsulting.se


Varmt välkommen med din ansökan!