Vårdkonsult till Höglandet

Vill du i högre grad kunna styra dina arbetstider och få möjlighet till högre ersättning för din livsavgörande kompetens? Då kan du vara den vi söker!


Engagemang är något som genomsyrar hela klimatet när man arbetar hos Wixeo Consulting. Därför söker vi nu legitimerade sjuksköterskor som vill vara med i vårt team och stärka upp Höglandet med sin kompetens.


DU är den vi söker om du har ett positivt förhållningssätt med driv och engagemang för att göra vården bättre för såväl patienter som kollegor. Du ska trivas med ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik. Du kommer få uppdrag på olika arbetsplatser där du gör stor skillnad då du hoppar in i befintliga arbetsgrupper och stöttar upp med din livsavgörande kompetens. Eftersom du har stort inflytande över din arbetssituation så passar rollen som bemanningssjuksköterska/vårdkonsult dig som vill styra över sin egen tid. Det är fördelaktigt om du är en kommunikativ person som inte har svårt att anpassa dig till nya arbetsgrupper.


Önskvärt med 2 års erfarenhet som legitimerad sjuksköterska.


Dina arbetsuppgifter
Vi på Wixeo söker ständigt nya vårdhjältar som vill vara med oss och stärka upp Höglandets sjukvård med sin kompetens. Du kan själv välja hur mycket du vill arbeta som vårdkonsult. Vill du arbeta heltid som konsult, bara gå in och ta timmar vid sidan av nuvarande anställning eller önskar dryga ut pensionen, du väljer själv.


- Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska utefter det uppdrag man är på. Du får introduktion på respektive nytt jobb och har sedan ansvar för att följa de riktlinjer som kunden presenterar.


- För att vi ska veta hur mycket du arbetat och när du är tillgänglig för nya utmaningar krävs att du aktivt rapporterar arbetad tid och tillgänglighet till oss.


Du är alltid en ambassadör för Wixeo vilket gör att vi förväntar oss att du tar dig an uppdrag med kvalitet, engagemang och positiv inställning gentemot dem du möter i ditt dagliga arbete.


Genom att arbeta som konsult via Wixeo ger du dig själv möjlighet till mer flexibla arbetstider, en konkurrenskraftig lön samt en garanterat närvarande och engagerad arbetsgivare!


Genom att fylla i intresseanmälan på vår hemsida så kommer vi ta kontakt med dig för att besvara alla frågor och ta emot dina önskemål hur du skulle vilja bidra som vårdkonsult.


Övrigt


Lön

Branschledande villkor gällande lön, mer flexibla arbetstider samt en engagerad och lokal arbetsgivare på Höglandet som finns där för dig!


Anställningsvillkor

Enligt kontrakt


Arbetsplats

Höglandet med omnejd


Intervjuer och urval sker löpande.


Du mailar din ansökan till sandra@wixeoconsulting.se


Vi ser fram emot just din ansökan, välkommen!