Söker ni ny arbetskraft?

Söker ni den nya stjärnan då ni av anledning förlorat viktig kompetens, eller kanske ni är i en expansionsfas och behöver förstärkning? Ibland kan behovet av personal komma väldigt snabbt inpå och behöva tillsättas omgående.

Lugn, vi kan bemanning och vill gärna vara er samarbetspartner för att finna rätt väg för just ert specifika behov!

Anställ konsult

Vi erbjuder kostnadseffektiva bemanningslösningar för er som önskar hyra personal från Wixeo. Först ser vi över era önskemål och matchar det med en eller fler kandidater som vi står för att finna. Ni som kund väljer själva hur länge inhyrningen ska pågå. Wixeo har arbetsgivaransvaret för konsulten och ni slipper tänka på arbetsgivaravgifter, semester- och sjukersättningar. Det ni står för är den dagliga arbetsledningen medan vi sköter allt i övrigt. Ni betalar endast för den tid som vår konsult har arbetat hos er.

Direktrekrytering

Om ni önskar går det anställa kandidaten direkt när rekryteringsprocessen är utförd, detta via direktrekrytering. Vi står då för kompetensen inom rekrytering och arbetar i ett nära och engagerat samarbete med er för att finna den perfekta kandidaten för tjänsten. Genom att ta professionell hjälp vid rekrytering minskar man risken för kostsamma felrekryteringar. När man anställer är det viktigt att det blir rätt från början, vi finns här för att hjälpa just er!